Selectează o Pagină

Primăria comunei Nicolae Bălcescu, prin primarul Dumitru Timofte, a demarat proiectul de lotizare şi electrificare a noului cartier de locuinţe ce se va construi la marginea localităţii Nicolae Bălcescu. Echipele de muncitori lucrează în momentul de faţă la construirea postului de transformare, astfel încât racordarea la reţeaua electrică a viitoarelor locuinţe să se realizeze fără probleme şi în timp cât mai scurt.

De asemenea, în viitorul apropiat, după finalizarea formalităţilor şi documentaţiilor tehnice, se vor construi drumuri, trotuare şi spaţii publice care vor deservi viitorul cartier.

„Este important să ajutăm aceşti tineri ca după ani buni de aşteptare să-şi poată construi în sfârşit o locuinţă. În momentul de faţă se construieşte un post de transformare pentru electrificarea zonei, care va deservi viitorii locatari. Am vrut să luăm lucrurile în ordinea lor firească, astfel încât proprietarii de terenuri să găsească condiţii optime pentru a-şi putea construi locuinţe. Le aducem curent, utilităţi publice pentru a-i ajuta să locuiască şi să trăiască în condiţii civilizate”, a declarat primarul Dumitru Timofte.